€2.187,85 opgehaald

Doel: €5.000

Doneer via onze teampagina

Frosty Lovers gaat de Noordkaap Challenge aan voor Het Vergeten Kind

Heb jij je al weleens afgevraagd wat er gebeurt als je je comfortzone verlaat en je in een van de koudste plekken op aarde waagt? Welnu, wij wel!

Daarom hebben we ons aangemeld voor de Noordkaap Challenge 2023 als team Frosty Lovers.

Maar voordat we het hebben over ons avontuur, laten we eerst eens kijken naar hoe de Noordkaap Challenge is ontstaan.

Het begon in 2004 met de Amsterdam Dakar Challenge, waarbij de deelnemers in hun eigen auto’s van Amsterdam naar Dakar reden om geld op te halen voor lokale projecten in Afrika.

In de afgelopen 19 jaar hebben meer dan 2.000 mensen meegedaan en is er meer dan 4 miljoen euro opgehaald.

Maar de organisatoren wilden nog meer avontuur en zo werden er nog meer challenges bedacht, zoals de Peking Gobi Challenge, de Red Sea Challenge en de Bombay Rickshaw Challenge.

In 2011 kwam daar de Noordkaap Challenge bij, waarbij teams tijdens de reis opdrachten uitvoeren om geld op te halen voor het goede doel.

Tot nu toe is er al meer dan 1 miljoen euro opgehaald en heeft het avontuur al vele mensen naar de koude en desolate gebieden van de Noordkaap gebracht.

Maar genoeg over het verleden, want wij gaan deelnemen aan de Noordkaap Challenge 2023!

Als team Frosty Lovers willen we ons inzetten voor het goede doel Het Vergeten Kind. Dit is een stichting die zich inzet voor kwetsbare kinderen in Nederland die opgroeien in onveilige of onleefbare thuissituaties.

Door middel van verschillende projecten en programma’s willen ze ervoor zorgen dat deze kinderen zich gehoord en gezien voelen, op een veilige en stabiele plek wonen en zich positief kunnen ontwikkelen.

Wij willen graag ons steentje bijdragen aan deze belangrijke missie. Maar hoe kun jij ons helpen om dit te bereiken? Door ons te liken, te volgen en te delen op social media!

Daarnaast zijn we op zoek naar donateurs en sponsors om onze reis te helpen financieren. Ben je geïnteresseerd in sponsoring? Dan kun je contact met ons opnemen via Facebook of WhatsApp.

Wil je liever een one-time donatie doen? Geen probleem! Je kunt je donatie doen door middel het doorsturen van jouw statiegeldbonnen naar Van Miereveltstraat 11, 6717vn Ede of simpelweg een foto door te sturen via Facebook of WhatsApp.

Bedankt voor het lezen van ons verhaal en we hopen dat je ons wilt steunen in ons avontuur om geld op te halen voor Het Vergeten Kind tijdens de Noordkaap Challenge 2023!

Eén reactie op “Frosty Lovers gaat de Noordkaap Challenge aan voor Het Vergeten Kind”

  1. […] Noordkaap Challenge is bedoeld om geld in te zamelen voor een goed doel dat ons dierbaar is: Het Vergeten Kind. Dit is […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.