€2.187,85 opgehaald

Doel: €5.000

Doneer via onze teampagina

Bedrijven, laten we samen de Noordkaap Challenge aangaan!

Met de slee achter een auto challenge

Bedrijven, luister aandachtig! Wij, de Noordkaap Challenge-helden, zijn op zoek naar heldhaftige sponsors! Ben jij een bedrijf dat graag zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid opneemt en tegelijkertijd wat publiciteit wilt scoren? Dan zijn wij de perfecte match voor jou!

Bedrijfslogo op kleding tijdens een challenge

Steun ons tijdens onze Noordkaap Challenge en wij zetten jouw bedrijfsnaam in de spotlights! Wij maken social media posts waarin wij jouw bedrijf vermelden en laten zien hoe jouw gesponsorde goederen ons helpen tijdens onze uitdaging. Daarnaast krijgt jouw bedrijf ook een plek op onze auto en website, waar jouw logo trots zal pronken!

Maar dat is nog niet alles! Wij stellen jou een opdracht voor, een uitdaging die wij graag aannemen in ruil voor een donatie. Dit kan van alles zijn, van het onderdompelen in een wak tot het laatste stukje hardlopen naar de noordkaap met kostuum van jouw bedrijf. Laat ons weten wat jij in gedachten hebt, wij zijn avontuurlijk ingesteld en aan alles te porren!

Dus bedrijven, aarzel niet langer en neem contact met ons op. Laten we samen een verschil maken in de gemeenschap en een onvergetelijke uitdaging aangaan!

Gouden sneeuwvlok met titel FROSTY LOVERS en slogan STERK IN KOUD WEER

De Noordkaap Challenge is bedoeld om geld in te zamelen voor een goed doel dat ons dierbaar is: Het Vergeten Kind. Dit is een organisatie die zich inzet voor kinderen die in achterstandssituaties opgroeien en die vaak geen toegang hebben tot basisvoorzieningen zoals gezondheid, onderwijs en veiligheid. Onze missie is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor deze organisatie zodat we een bijdrage kunnen leveren aan de verbetering van de levens van deze kinderen. We hopen dat bedrijven ons willen steunen door ons te sponsoren tijdens onze reis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.