€2.187,85 opgehaald

Doel: €5.000

Doneer via onze teampagina

DOEL: €5.000 voor Het Vergeten Kind!

€2.187,85 opgehaald

Doel: €5.000

De missie van Frosty Lovers is helder: we willen zo veel mogelijk geld ophalen voor het vergeten kind. Het vergeten kind is een organisatie die zich inzet voor kinderen die tussen wal en schip vallen en geen steun krijgen van andere organisaties. Wij willen graag onze bijdrage leveren en hopen dat u ons hierbij wilt helpen.

Het vergeten kind verdient onze aandacht en steun, en wij willen hen laten weten dat ze niet alleen zijn. Onze acties helpen kinderen hopelijk een betere toekomst te creëren. Door uw steun en hulp kunnen wij hen de hulp bieden die ze zo dringend nodig hebben.

Om ons doel te bereiken, zijn we druk bezig met het uitvoeren van verschillende acties. Een daarvan is onze Emballage actie. Wij vragen bijvoorbeeld aan onze buren om hun statiegeld bij ons in te leveren als donatie. Daarnaast hebben wij ook brieven laten maken die wij door onze eigen wijk gaan bezorgen. Hierin vragen we onze buren om te helpen met de emballage actie of door andere manieren te doneren.

Naast de emballage actie, zijn er nog veel meer manieren om ons te helpen ons doel te bereiken. U kunt bijvoorbeeld direct geld doneren via een betaalverzoek. Ook zetten wij spullen die wij niet gebruiken op marktplaats, zodat we geld kunnen inzamelen. Als u zelf ook spullen heeft die u niet meer nodig heeft, kunt u die ook aan ons doneren. Samen kunnen we het verschil maken voor het vergeten kind.

Dus, als u statiegeld heeft liggen, denk dan aan onze inzamelactie en doneer het aan het vergeten kind. Het is een kleine moeite voor u, maar het kan een enorm verschil maken in het leven van een kind.

Frosty Lovers

Laten we samenwerken om het doel van Frosty Lovers te behalen! Bedankt voor uw steun en hulp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.