€2.187,85 opgehaald

Doel: €5.000

Doneer via onze teampagina

Koude uitdagingen

winter forrest from above with snowy road in the middle voor koude uitdagingen

Het mag dan koud zijn, maar onze inzet is hartverwarmend!

Dit jaar gaan wij de uitdaging aan om deel te nemen aan de Noordkaap Challenge, een reis van Nederland naar de Noordkaap en terug om geld in te zamelen voor stichting Het Vergeten Kind.

Met deze koude uitdagingen willen wij een mooi bedrag ophalen en bijdragen aan het helpen van kwetsbare kinderen in Nederland.

Maar we willen onze volgers ook betrekken bij onze reis. Daarom bieden we de mogelijkheid om ons uit te dagen door middel van een van onze uitdagingen. Kies een opdracht en stuur ons een persoonlijke boodschap. Zo kun je ons helpen om het verschil te maken voor het goede doel.

En er is meer! Wij sturen u een foto of video van ons terwijl we de door u geselecteerde uitdaging uitvoeren, zodat u zelf kunt zien dat uw opdracht door ons is uitgevoerd.

Hieronder vindt u een lijst met koude uitdagingen die wij tijdens onze reis zullen uitvoeren om geld in te zamelen voor het goede doel. Help ons om het verschil te maken en steun stichting Het Vergeten Kind door een van onze koude uitdagingen te selecteren!

Bedankt voor uw steun!

Team Frosty Lovers voor het vergeten kind

Durf jij ons uit te dagen met een koude en uitdagende opdracht? Of wil je juist een van onze bestaande uitdagingen steunen? Doneer dan nu en schrijf je in om op de hoogte te blijven van de voortgang van de uitdagingen en het goede doel dat we steunen. Samen kunnen we een verschil maken en kwetsbare kinderen in Nederland helpen. Kom maar op met die uitdagingen!

Bedrijven en organisaties die zich willen inzetten voor een betere wereld en daarbij hun zichtbaarheid willen vergroten, hebben nu de kans om deel uit te maken van onze uitdaging om geld in te zamelen voor kwetsbare kinderen in Nederland. Kies een sponsorpakket dat bij u past en help ons om ons doel te bereiken. Of u nu een klein of groot bedrijf bent, er is altijd een optie die past bij uw budget en uw wensen. Samen kunnen we een verschil maken en deze kinderen de kans geven op een betere toekomst.