€2.187,85 opgehaald

Doel: €5.000

Doneer via onze teampagina

Doneer uw statiegeldbonnen en geef kinderen in nood een steuntje in de rug!

Doneer statiegeld en help kwetsbare kinderen in Nederland

Wij zijn Patrick en Mathilde van team Frosty Lovers, en we doen mee aan de Noordkaap Challenge 2023 om geld op te halen voor het goede doel, Het Vergeten Kind. Deze stichting helpt kwetsbare kinderen in Nederland die het moeilijk hebben. Ze zorgen ervoor dat deze kinderen een veilig en stabiel thuis hebben waar ze zich kunnen ontwikkelen en een eigen plek in de maatschappij kunnen vinden.

We hebben jullie hulp nodig om dit te bereiken en daarom vragen we of jullie ons willen helpen door statiegeldbonnen te doneren. Deze bonnen zijn te verkrijgen door statiegeldflessen in te leveren bij verschillende winkels, zoals Albert Heijn, Jumbo en Lidl.

Mathilde Falize-Wagtho met wolken op de achtergrond
Patrick Falize in Oostenrijk

Stap 1: Lever je lege (ook kleine) flessen, bierkratten en bierflesjes in bij jouw locale supermarkt zoals te zien in het filmpje en bewaar de statiegeldbonnen zonder deze bij het afrekenen te scannen.

Stap 2: Je kan ze op op verschillende manieren naar ons opsturen:

  • Stuur een duidelijke foto van de statiegeld bonnen via een Facebook bericht of whatsapp op 0623363537. Dit is de makkelijkste manier, want je hoeft bijna geen moeite te doen!
  • Doe de statiegeld bonnen in een envelop en stop ze door de brievenbus bij ons thuisadres: van Miereveltstraat 11, 6717VN Ede
  • Stuur de statiegeld bonnen op via de post naar hetzelfde adres

Elke donatie, hoe klein ook, helpt ons om geld op te halen.

Wil je graag op de hoogte blijven van de huidige opbrengst van onze statiegeld bonnen acties? Volg ons dan op onze website en Facebook pagina. Zo kun je real-time zien hoeveel geld we hebben opgehaald en hoe dicht we bij ons doel zijn.

En heb je zin om ons te helpen om nog meer geld in te zamelen? Like, volg en deel onze pagina’s met je vrienden en familie. Samen kunnen we nog meer kinderen in nood steunen. Bedankt voor je hulp!

Kom op, laten we samen deze stapel statiegeld bonnen omtoveren in een aardige donatie voor Het Vergeten Kind! We weten zeker dat ze dit enorm zullen waarderen en dat jullie ons hiermee een enorme steun in de rug geven.

Bedankt voor jullie hulp en ondersteuning

Groetjes

Patrick en Mathilde van team Frosty Lovers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.