€2.187,85 opgehaald

Doel: €5.000

Doneer via onze teampagina

Help team Frosty Lovers geld in te zamelen voor Het Vergeten Kind: doneer of word onze partner!

Hoi!

Wij zijn Patrick en Mathilde, en samen vormen we team Frosty Lovers. We gaan deelnemen aan de Noordkaap Challenge, een epische roadtrip naar het meest noordelijke puntje van Europa waarbij we onderweg opdrachten afwerken om geld in te zamelen voor het goede doel. Dit jaar rijden we voor Stichting Het Vergeten Kind, een organisatie die zich inzet voor kwetsbare kinderen in Nederland.

Tijdens de Noordkaap Challenge zullen we alles geven om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Het Vergeten Kind. We zijn daarom op zoek naar mensen die ons willen helpen! Of je nu een kleine donatie wilt doen, of ons als partner wilt steunen, elke bijdrage is welkom. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen donaties en partnership?

Een donatie is een bedrag dat iemand vrijwillig geeft aan een goed doel. Donaties zijn vaak kleinere bedragen die mensen geven omdat ze het goede doel een warm hart toedragen. Partnership daarentegen is een vorm van financiering waarbij een bedrijf geld geeft aan een organisatie of project in ruil voor bepaalde diensten of voordelen. Zo kan een partner bijvoorbeeld verwachten dat het logo van het bedrijf op bepaalde materialen of evenementen wordt getoond, of dat er publiciteit wordt gegeven aan de bijdrage van het bedrijf.

Als team Frosty Lovers zijn we dankbaar voor elke vorm van steun die we kunnen krijgen tijdens onze deelname aan de Noordkaap Challenge. Of het nu gaat om een donatie of een partnerbijdrage, elke bijdrage helpt ons om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor Het Vergeten Kind. Als je ons wilt steunen, kun je contact met ons opnemen via onze contactgegevens. We zullen graag met je bespreken hoe we samen kunnen werken aan een succesvolle deelname aan de Noordkaap Challenge voor het goede doel.

Bedankt voor het lezen van onze blogpost, en we hopen dat we met jouw hulp ons doel kunnen behalen!

Groetjes, Patrick en Mathilde

Team Frosty Lovers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.