€2.187,85 opgehaald

Doel: €5.000

Doneer via onze teampagina

Emballage actie

Doneer statiegeld en help kwetsbare kinderen in Nederland

€2.187,85 opgehaald

Doel: €5.000

We hebben jullie hulp nodig en daarom vragen we of jullie ons willen helpen door statiegeld bonnen te doneren. Deze bonnen zijn te verkrijgen door statiegeldflessen in te leveren bij verschillende winkels, zoals Albert Heijn, Jumbo en Lidl.

Hoe kan ik statiegeld doneren?

Gesloten

Team Frosty Lovers is trots om deel te nemen aan de Noordkaap Challenge 2023 om geld op te halen voor het goede doel, Het Vergeten Kind.

Het vergeten kind logo, geel huisje met roze hartje in het midden

Wat is het vergeten kind?

Het Vergeten Kind is een kleine, professionele en informele organisatie die zich sinds 2009 inzet voor kwetsbare kinderen en jongeren in Nederland die opgroeien in een onveilige of instabiele thuissituatie of noodgedwongen verblijven in een opvanglocatie. Ons doel is dat deze kinderen zich gehoord en gezien voelen, zij op een veilige en stabiele plek wonen en zich positief kunnen ontwikkelen. Zodat zij uitgroeien tot gelukkige volwassenen en volwaardig meedoen in de maatschappij.

Om dit te bereiken organiseren we kinderactiviteiten, waarbij de kinderen even ‘gewoon’ kind kunnen zijn. Daarnaast werken we samen met professionelen in marketing, programma’s en beleid, fondsenwerving en bedrijfsvoering om aandacht te vragen voor deze problematiek bij het brede publiek en de politiek. Hierdoor kunnen we de situatie voor kwetsbare kinderen structureel verbeteren.

Als team Frosty Lovers willen we onze steentje bijdragen aan deze mooie organisatie en hopen we met onze deelname aan de Noordkaap Challenge 2023 veel geld op te halen voor Het Vergeten Kind. We hopen dat onze sponsors ons willen steunen in onze missie om kwetsbare kinderen te helpen. Elk bedrag, hoe klein ook, helpt ons om ons doel te bereiken.

Bedankt voor uw steun!

Team Frosty Lovers

Het vergeten kind logo, geel huisje met roze hartje in het midden

Opgehaalde donaties

Doneer statiegeld!

Doneer statiegeld en help kwetsbare kinderen in Nederland. Maak nu een verschil!

Doneer statiegeld!

Veelgestelde vragen

Wat is Het Vergeten Kind?

Het doel van Het Vergeten Kind is het verbeteren van de situatie van kwetsbare kinderen in Nederland die opgroeien in een onveilige of instabiele thuissituatie of noodgedwongen verblijven in een opvanglocatie.

Hoe wordt Het Vergeten Kind geleid?

Het Vergeten Kind wordt geleid door een team van 35 professionals en ondersteund door ambassadeurs, vrienden en partners. Het bestuur van de organisatie bestaat uit een Raad van Toezicht en een Comité van Aanbeveling.

Meer informatie over het vergeten kind

Team Frosty Lovers is trots om het goede doel te steunen van Het Vergeten Kind tijdens onze Noordkaap Challenge 2023. Wij roepen onze volgers op om bij te dragen aan onze doneer statiegeldactie voor Het Vergeten Kind. Het Vergeten Kind zet zich in voor kwetsbare kinderen in Nederland die opgroeien in een onveilige of instabiele thuissituatie of noodgedwongen verblijven in een opvanglocatie. Wij willen deze kinderen een veilige en stabiele plek geven waar ze zich gehoord en gezien voelen, zodat ze positief kunnen ontwikkelen en uiteindelijk kunnen uitgroeien tot gelukkige volwassenen en volwaardig meedoen in de maatschappij. Help jij ons om onze doneer statiegeldactie voor Het Vergeten Kind een succes te maken?

PERSONELE ORGANISATIE

De organisatie van Het Vergeten Kind bestaat uit een team van 35 professionals die zich dagelijks inzetten voor de kinderen uit hun doelgroep. Zij werken samen in afdelingen als Marketing, Programma’s en Beleid, Fondsenwerving en Bedrijfsvoering, en worden ondersteund door ambassadeurs, vrienden en partners. De organisatie staat ook op de steun van honderden enthousiaste en betrokken vrijwilligers.

INTEGRITEIT

IIntegriteit is van groot belang bij Het Vergeten Kind. Tijdens de activiteiten die ze organiseren dragen ze de zorg voor kinderen. Dit brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. De veiligheid kan alleen gewaarborgd worden als alle betaalde en vrijwillige medewerkers bijdragen aan en alert zijn op een open, transparante en veilige omgeving. De accommodaties, vrijwilligers- en uitvoeringsorganisatie zijn ingericht om deze omgeving te waarborgen en om een klimaat van aandacht te kunnen creëren voor de kinderen.

GOVERNANCE

Het Vergeten Kind is een non-profit organisatie en wordt bestuurd volgens de eisen die de Code Goed Bestuur stelt aan goede doelen. Dit betekent onder meer dat het dagelijks bestuur van de organisatie en het toezicht hierop van elkaar gescheiden zijn. De bestuurder/algemeen directeur is verantwoordelijk voor het besturen van de stichting, heeft de eindverantwoordelijkheid voor de dagelijkse leiding en vertegenwoordigt de organisatie extern. Bij de beleidsvorming maakt de bestuurder/algemeen directeur een evenwichtige afweging van de belangen van allen die bij de stichting betrokken zijn.

Daarnaast wordt de organisatie aangestuurd door een Raad van Toezicht en een Comité van Aanbeveling. Deze groepen zorgen voor toezicht op het beleid van het bestuur en op de algemene gang van zaken binnen de organisatie. Ook wordt er aandacht besteed aan transparantie en goed bestuur, zodat onze donaties en statiegeld bijdragen zorgvuldig worden besteed aan het verbeteren van het leven van de kinderen die ondersteund worden door Het Vergeten Kind.

Laten we samen zorgen voor een betere toekomst voor de vergeten kinderen en doneer nu statiegeld voor Het Vergeten Kind. Elk bedrag, groot of klein, maakt een verschil in het leven van deze kinderen. Dank u voor uw steun!

Doneer statiegeld!

Team Frosty Lovers roept u op om bij te dragen aan onze doneer statiegeldactie voor Het Vergeten Kind. U kunt uw statiegeld bonnen eenvoudig doneren via onze WhatsApp-donatieknop. Klik op de knop, stuur ons een foto van het statiegeld bonnetje en wij zorgen voor de overboeking naar Het Vergeten Kind voor het einde van de Noordkaap Challenge 2023. Bedankt voor uw steun aan kwetsbare kinderen in Nederland!