€2.187,85 opgehaald

Doel: €5.000

Doneer via onze teampagina

Team Frosty Lovers test kunstsneeuw in skihal Bottrop

Team Frosty Lovers, bestaande uit Patrick Falize en Mathilde Falize-Wagtho, is een duo dat zich niet alleen uitdaagt om de meest extreme uitdagingen aan te gaan, maar ook om iets terug te doen voor de maatschappij. En wat is er nu leuker dan dat te doen door middel van een goed doel?

Recent zijn wij, Team Frosty Lovers, naar de skihal in Bottrop gereisd om de kunstsneeuw en natuur sneeuw te vergelijken. Wij zijn beide gepassioneerd over snowboarden en willen onze volgers altijd op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen en ervaringen in deze wereld.

Wat ons betreft is er niets beter dan snowboarden op natuurlijke sneeuw. De sensatie van de koude lucht in je gezicht, het gevoel van de sneeuw onder je snowboard en de prachtige uitzichten zijn onverslaanbaar. Maar soms is natuurlijke sneeuw niet altijd beschikbaar of zelfs niet mogelijk. Dit is waar kunstsneeuw een geweldige oplossing kan zijn.

De skihal in Bottrop heeft een geweldige kunstsneeuw installatie, en wij waren onder de indruk van de kwaliteit van de sneeuw. Het was net alsof je op echte sneeuw snowboardde. De sneeuw was koud, droog en perfect om op te snowboarden. Ook de skiliften werkte soepel en alles was keurig onderhouden.

Patrick was enthousiast over de sneeuw en de faciliteiten en vond het een geweldige oplossing voor dagen waarop er geen natuurlijke sneeuw beschikbaar was. Mathilde was ook tevreden met de kunstsneeuw, en was verrast over hoe realistisch het aanvoelde. Beide waren we onder de indruk van hoe goed de skihal in Bottrop was onderhouden en hoe vriendelijk het personeel was.

In conclusie, kunstsneeuw is een geweldige oplossing voor wanneer natuurlijke sneeuw niet beschikbaar is. Skihal Bottrop biedt een geweldige sneeuwervaring met topfaciliteiten en vriendelijk personeel, zeker een aanrader om een bezoek te brengen als je van skiën of snowboarden houdt. Team Frosty Lovers zal zeker terugkeren naar de skihal in Bottrop in de toekomst.

Daarnaast is het ook belangrijk om te benadrukken dat wij als Team Frosty Lovers ook altijd op zoek zijn naar zakelijke partners die ons willen steunen in onze uitdagingen en onze doneer acties. Op dit moment hebben wij ook een lopende statiegeld doneer actie voor Stichting Het Vergeten Kind, dus we hopen dat onze volgers ons willen steunen in onze inspanningen om geld in te zamelen voor dit geweldige doel.

Stay frosty,

Team Frosty Lovers – Sterk in koud weer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.