€2.187,85 opgehaald

Doel: €5.000

Doneer via onze teampagina

Van ijskoude uitdagingen naar warme harten voor Het Vergeten Kind

Team Frosty Lovers voor het vergeten kind

Team Frosty Lovers is een duo dat bestaat uit Patrick Falize en Mathilde Falize-Wagtho. Samen zijn zij een sterk team in koud weer dat zich niet alleen uitdaagt om de meest extreme uitdagingen aan te gaan, maar ook om iets terug te doen voor de maatschappij. En wat is er nu leuker dan dat te doen door middel van een goed doel?

Mathilde Falize-Wagtho met wolken op de achtergrond
Patrick Falize in Oostenrijk

Wij, Team Frosty Lovers, zijn namelijk niet alleen fan van de kou, maar ook van de warmte die een goed doel met zich meebrengt. Wanneer we onze uitdagingen aangaan, willen we niet alleen onszelf uitdagen, maar ook onze volgers uitdagen om een bijdrage te leveren aan een goed doel. Want laten we eerlijk zijn, niets is beter voor het zelfvertrouwen dan weten dat je iets goeds hebt gedaan voor een ander.

Dit keer rijden wij de Noordkaap Challenge voor Stichting Het Vergeten Kind. Deze stichting zet zich in voor kwetsbare kinderen in Nederland die opgroeien in een onveilige of instabiele thuissituatie of noodgedwongen verblijven in een opvanglocatie. Wij willen deze kinderen een veilige en stabiele plek geven waar ze zich gehoord en gezien voelen, zodat ze positief kunnen ontwikkelen en uiteindelijk kunnen uitgroeien tot gelukkige volwassenen en volwaardig meedoen in de maatschappij.

Daarom hebben wij ook een lopende actie genaamd de Doneer Statiegeld Actie. We roepen onze volgers op om hun statiegeld te doneren aan Het Vergeten Kind. Het is een kleine moeite, maar voor de kinderen van Het Vergeten Kind kan het een groot verschil maken. Dus spaar dat statiegeld, doneer het via ons aan Het Vergeten Kind en voel je goed over jezelf!

Maar dat is nog niet alles, wij zijn ook op zoek naar partners die ons financieel of met middelen willen steunen. Als bedrijf kan je ons helpen om onze uitdagingen aan te gaan en tegelijkertijd iets terug te doen voor de maatschappij. Dus als jij of je bedrijf geïnteresseerd is om ons te steunen, neem dan gerust contact met ons op. Samen kunnen we nog meer kinderen helpen.

Laten we samen laten zien dat zelfs een koude uitdaging, zoals de Noordkaap Challenge, warm kan zijn van binnen als we het voor een goed doel doen. Doe mee met onze Doneer Statiegeld Actie en/of wordt een partner van Team Frosty Lovers, laten we samen een verschil maken voor de kinderen van Het Vergeten Kind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.