€2.187,85 opgehaald

Doel: €5.000

Doneer via onze teampagina

🤩Een warme dank aan Alfred Bakker en POL Heteren: Lichtend Voorbeeld van Steun🤩

pol.nl

Beste Frosty Lovers-community,

We hebben opwindend nieuws om met jullie te delen, en we kunnen bijna de sprankelende lichtjes en de opwinding van dit moment voelen! We willen graag onze immense dankbaarheid uitspreken aan Alfred Bakker en POL Heteren, een bedrijf dat niet alleen verkeers- en veiligheidsproducten levert, maar ook een schitterende bijdrage heeft geleverd aan ons avontuur naar de Noordkaap voor Het Vergeten Kind.

In dit blogbericht willen we POL Heteren in de schijnwerpers zetten, niet alleen voor hun fantastische bijdrage, maar ook voor wie ze zijn als bedrijf.

POL Heteren is een familiebedrijf dat al bijna een halve eeuw actief is in de wereld van verkeer en veiligheid. Hun verhaal begon in 1968, met de introductie van het oranje veiligheidsvest. Sindsdien hebben ze zich gepassioneerd ingezet om alles te leveren wat met verkeer en veiligheid te maken heeft, en dat is nog zacht uitgedrukt.

Het assortiment van POL Heteren is ronduit indrukwekkend. Ze leveren vrijwel alles wat je tegenkomt in de openbare ruimte op het gebied van verkeer en veiligheid. Van verkeersborden, straatnaamborden en wegbebakening tot voertuigsignalering en zelfs innovatieve producten zoals snelheidsborden, LED-attentieborden en LED-zebrapaden. Wat je ook zoekt, je vindt het allemaal bij POL Heteren!

POL Heteren heeft ons van essentiële uitrusting voorzien, die van onschatbare waarde zal zijn op onze reis naar de Noordkaap. Deze uitrusting zal niet alleen ons pad verlichten, maar ook de zekerheid bieden dat we veilig onze bestemming bereiken. Deze bijdrage straalt als een licht in de duisternis, en onze dankbaarheid is grenzeloos.

Dus hier heffen we een virtueel glas op naar POL Heteren. Bedankt dat jullie deel uitmaken van ons verhaal, bedankt dat jullie onze reis verlichten, en bedankt dat jullie laten zien dat samenwerking en compassie een verschil kunnen maken.

Wil je meer weten over POL Heteren en hun fantastische assortiment aan verkeers- en veiligheidsproducten? Bezoek hun website en ontdek alles wat ze te bieden hebben.

En tot slot, aan onze geweldige gemeenschap: blijf ons volgen, want ons avontuur komt steeds dichterbij. We zijn klaar voor de reis van ons leven, en we zijn zo dankbaar dat jullie met ons meegaan.

Met stralende dankbaarheid,

Patrick Falize

Mathilde Falize-Wagtho

Frosty Lovers

P.S. Blijf warm en schijn helder, net als POL Heteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.