€2.187,85 opgehaald

Doel: €5.000

Doneer via onze teampagina

🎉 Een Groots Bedankje aan Arjan Van de Kraats en Van de Kraats Civil Projects B.V. – Ede Verbindt! 🎉

Van de Kraats Civil Projects B.V.| Design B.V. FrostyLovers

Hey daar, avonturiers en Frosty Lovers-fans!

Vandaag hebben we iets speciaals in petto om met jullie te delen. Het is een moment waarop we onze waardering uitspreken voor degenen die onze reis naar de Noordkaap mogelijk maken, en we kunnen niet wachten om onze dankbaarheid te delen.

Onze reis naar de Noordkaap is als een wervelwindavontuur, vol uitdagingen en wonderen. We worden gedreven door onze passie om het verschil te maken voor “Het Vergeten Kind” en de harten van kwetsbare kinderen in Nederland te verwarmen.

En in deze spannende reis worden we vergezeld door echte helden – degenen die onze droom ondersteunen, onze visie omarmen en ons helpen ons doel te bereiken. Vandaag willen we onze dankbaarheid uitbreiden naar Arjan Van de Kraats van Van de Kraats Civil Projects B.V. Jullie zijn onze medereizigers in dit avontuur, en we zijn zo dankbaar voor jullie support!

Arjan, jouw bijdrage aan ons avontuur heeft een diepe impact. Het is als een welkome warmte tijdens onze koude reis naar de Noordkaap. Het is meer dan alleen een financiële steun – het is een teken van geloof in ons en onze missie om “Het Vergeten Kind” te helpen.

En wat het extra bijzonder maakt, is dat we een lokale connectie delen. Beiden gevestigd in Ede, delen Van de Kraats Civil Projects B.V. en Frosty Lovers een band die dieper gaat dan alleen geografie. Het is de kracht van samenwerking en gemeenschap die ons verbindt.

Jouw steun zal niet alleen onze reis markeren, maar ook de harten van degenen die ons volgen en “Het Vergeten Kind” ondersteunen. Jouw naam zal met trots worden gedragen op onze BMW F31 en zal schitteren in onze mediaverslagen.

Samen creëren we herinneringen, maken we een verschil en laten we zien dat gemeenschap en passie echt een impact kunnen hebben. Dank je wel, Arjan, voor het verenigen van Ede’s krachten en voor het delen in onze visie.

Dus laten we een virtuele toost uitbrengen op Arjan Van de Kraats en Van de Kraats Civil Projects B.V.! Jullie maken Frosty Lovers tot meer dan alleen een reis – jullie maken het een beweging van positieve verandering.

Tot de volgende keer, avonturiers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.