€2.187,85 opgehaald

Doel: €5.000

Doneer via onze teampagina

Doneer uw statiegeld voor Het Vergeten Kind bij Albert Heijn Ede Stadspoort

Natuurlijk zijn wij bij Frosty Lovers erg trots op onze samenwerking met Albert Heijn Ede Stadspoort! Vanaf vandaag kunt u uw emballage doneren aan ons goede doel in de Albert Heijn Ede Stadspoort. Gedurende de gehele maand mei heeft u de mogelijkheid om uw emballage bon te doneren aan Het Vergeten Kind, ons goede doel waar wij ons voor inzetten.

Bij Frosty Lovers zijn we vastberaden om uitdagingen aan te gaan en onze gemeenschap te ondersteunen. Dit jaar komen we in actie voor Het Vergeten Kind als onderdeel van de Noordkaap Challenge. Ons doel is om €5000 in te zamelen voor dit goede doel. Het Vergeten Kind zet zich in voor duizenden Nederlandse kinderen die het moeilijk hebben omdat ze niet meer thuis kunnen wonen vanwege verwaarlozing, mishandeling of geweld.

Wij, het team van Frosty Lovers, bestaande uit Patrick Falize en Mathilde Falize-Wagtho, zijn gevestigd in Ede en willen graag ons steentje bijdragen aan het goede doel. Daarom vragen wij uw hulp. Door uw statiegeld te doneren helpt u kinderen in Nederland die het moeilijk hebben.

Wij zijn ontzettend blij met de steun van Albert Heijn Ede Stadspoort en we willen iedereen bedanken die ons wil helpen door hun statiegeld te doneren. Uw bijdrage helpt om ons doel te bereiken en zorgt ervoor dat wij ons kunnen inzetten voor Het Vergeten Kind. Samen kunnen we een verschil maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.