€2.187,85 opgehaald

Doel: €5.000

Doneer via onze teampagina

Sneeuw, ijs en de Kerstman: Wat doet de Kerstman in januari?

Wij, van Team Frosty Lovers, zijn ontzettend enthousiast om deel te nemen aan de Noordkaap Challenge 2023 met onze W F31. We kijken ernaar uit om te genieten van de prachtige landschappen, de avontuurlijke activiteiten en het inzamelen van donaties voor het goede doel, Het Vergeten Kind.

Maar we kijken ook uit naar ons bezoek aan Rovaniemi, de woonplaats van de Kerstman! Rovaniemi is gelegen in het noorden van Finland en is de hoofdstad van Lapland. Het is de ideale bestemming voor mensen die houden van de winter en alles wat daarbij komt kijken, zoals sneeuw, ijs en het Noorderlicht.

Als we langs Rovaniemi reizen tijdens onze reis naar de Noordkaap, zullen we de kans krijgen om de Kerstman te bezoeken in zijn huis. Hier kun je zijn werkplaats bezoeken, foto’s maken met de man zelf en zelfs een brief sturen naar je vrienden en familie met de speciale Kerstman-poststempel. Het is een leuke en unieke ervaring voor jong en oud!

Maar wat doet de Kerstman eigenlijk na het bezorgen van al die cadeautjes op kerstavond? Rust hij uit op een tropisch eiland met een pina colada in zijn hand? Of is hij gewoon nog bezig met het vieren van de feestdagen in zijn huis in Rovaniemi? Wij, van Team Frosty Lovers, zijn benieuwd en besloten om het uit te zoeken!

Turns out, na het bezorgen van al die cadeautjes op kerstavond, neemt de Kerstman even een pauze om te genieten van de kerstvakantie met zijn familie en vrienden in zijn huis in Rovaniemi. Maar daar blijft het niet bij! Na de vakantie begint de Kerstman alweer te denken aan zijn volgende reis op kerstavond en begint hij ook met het maken van lijsten van wensen van kinderen en het inpakken van cadeautjes.

En als dat nog niet genoeg is, gaat de Kerstman ook op bezoek bij kinderen en volwassenen op verschillende evenement en feesten gedurende het jaar om ervoor te zorgen dat iedereen in de vakantiestemming blijft. Kan je je voorstellen hoeveel werk dat is voor één man in een rood pak? Wij van Team Frosty Lovers zijn onder de indruk!

Maar wat de Kerstman ook doet, hij blijft altijd bezig met het vieren van kerst en het brengen van vreugde aan kinderen over de hele wereld. En wij, van Team Frosty Lovers, willen ook graag ons steentje bijdragen door deel te nemen aan de Noordkaap Challenge 2023 en geld op te halen voor het goede doel, het vergeten kind. Laten we samen de winter vieren en de Kerstman een handje helpen! Doe jij ook mee?

Maar Rovaniemi is niet alleen bekend om de Kerstman. Het gebied biedt ook tal van andere activiteiten, zoals hondenslee-tochten, sneeuwschoenwandelingen, skilessen en het bewonderen van het Noorderlicht. Dus als je van plan bent om naar Rovaniemi te reizen tijdens onze Noordkaap Challenge, vergeet dan niet om deze activiteiten mee te nemen op je to-do-lijst.

We kijken ernaar uit om Rovaniemi te bezoeken tijdens onze Noordkaap Challenge en hopen jullie op de hoogte houden van onze avonturen.

Veel liefs, Team Frosty Lovers

https://www.facebook.com/diego.scottish.fold

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.